Afhaalmenu’s
Feestelijke menu’s aan huis
__________________________
-
Btw incl 6% geleverd zonder bediening
Voorgerechten en dessert worden gepresenteerd op bord,
Hoofdgerechten worden warm gehouden in bain maries, sommige moeten a la minuut door u opgewarmd worden vb sauzen ,aardappelgarnituur,delicaat vlees zoals lams,kalfs .wij geven duidelijke instructies mee
Al onze gerechten zijn klaargemaakt met verse producten !!!
Lees steeds onze algemene voorwaarden bij een bestelling !
maandag en dinsdag gesloten tenzij een wettelijke feestdag
Menu’s vanaf 8 personen te bestellen
aardappelgarnituren en sauzen 1 soort naar keuze ,meerdere is keuze is mogelijk mits meerprijs.
Keuze 1
- 2 amuses van de chef
Voorgerecht
- carpaccio van runds-truffelmayonaise-rucola-parmezaan-zwam
Tussengerecht
- soepje van curry met fijne groentjes en scampi
Hoofdgerecht
- Speenvarken met bruchetta kruiden, gegaard op lage temperatuu
- Sausje van donkere Leffe of spek en uisaus of mosterdsaus of champignonsaus
- Tuinwandeling met als resultaat verse groentjes uit de wok OF een verse groentekrans
- Aardappelen :gratin of krieltjes rozemarijn uit de oven of kroketjes
Dessert
- Bord gevuld met zoetigheid voor de suikerbuikjes onder ons
Broodjes en boter inbegrepen
€ 53.00 per persoon
Keuze 2
- 1 amuse van de chef
Voorgerecht
- canelloni van Parmaham gevuld met een Italiaanse slaatje en gebakken scampi’s
Tussengerecht
- Fluweel soepje van rucola-zongedroogde tomaatjes -mascarpone lepeltje
Hoofdgerecht
- Varkenshaasje gevuld met zuid Tiroler ham fijne groentjes en mosterdkaas
- Tuinwandeling met als resultaat verse groentjes uit de wok OF een verse groentekrans
- Saus naar keuze:mosterdsaus of spek en uisaus
- Aardappelen: gratin, puree of krieltjes rozemarijn uit de oven
Dessert
- Bord gevuld met zoetigheid voor de suikerbuikjes onder ons
Broodjes en boter inclusief
€ 50.00 per persoon
Keuze 3 Asperges menu ( seizoen april-mei-juni)
Amuses
- 3 hapjes van de chef
Voorgerecht
- zalm bonbon-grijze garnaal-roomkaas met kruiden-asperges-ei
Tussengerecht
- Aspergeroomsoep met gerookte kip en lente ajuin
Hoofdgerecht
- langzaam gegaard savourette
- thymsausje of donkere leffesaus
- gratin of krieltjes rozemarijn uit de oven
Dessert
- Bord gevuld met zoetigheid voor de suikerbuikjes onder ons
Broodjes en boter inclusief
€ 51.00 per persoon
keuze 4
- 1 Amuse van de chef
Voorgerecht
- kruidenflensje met zure room-groene kruiden en gerookte zalm-tartaar van rode biet,gerookte forel-radijs en mieriksworteldressing
tussengerecht
- courgette-witloof timbaaltje met koolvis -sausje van witbier
hoofdgerecht
- gegrilde breydel cota l’os -hofkrokant
- saus naar keuze: donkere leffe of spek en uisaus
- aardappel: gratin of krieltjes rozemarijn uit de oven
dessert
- trio van fijne dessertjes
€ 49.00 per persoon